Σάββατο

Η Asset Management Brokerage

Εταιρεία

Η Asset Management Brokerage είναι μια Εταιρεία με χρηματοασφαλιστικό περιεχόμενο. Διακρίνεται για τις γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του ιδρυτή της σε Ελλάδα και Γερμανία. Γνώσεις εμπειρία και διακρίσεις με πρωτιές σε επίπεδο Ασφαλιστικών προγραμμάτων ζωής, υγείας και συνταξιοδότησης. Πρωτιές σε επίπεδο Management, Υ/Κ. Διακρίσεις στο ανώτατο επίπεδο Million Dollar Round Table. Γνώσεις ως μέλος της Limbra International, μέλος της  GAMA, μέλος της Industrie und Handelskammer (IHK) Γερμανίας, με πιστοποιήσεις Finanzberater (Γερμανίας), Διοίκηση πωλήσεων, Marketing και Μελέτη Διαφόρων Μορφών Χρηματοδότησης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία.
Εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, μετά από 22 έτη συνεχούς και πολυσχιδούς δραστηριότητας στο επιχειρείν των χρηματοασφαλιστικών, ως Unit Manager, Διευθυντής καταστήματος, Περιφερειακός Επιθεωρητής, Διευθυντής πωλήσεων. Ακούραστα αλλά και ταπεινά, όλα αυτά τα έτη της ενασχόλησής μας έχουμε ένα όραμα, που μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε.
Το χαμόγελο των πελατών μας… το δικό σας χαμόγελό… όταν με τη βοήθεια, τη βαθειά αντίληψη, τη διορατικότητά μας, ξεπερνάμε μαζί τα απρόοπτα.
Το χαμόγελο ικανοποίησης των συνεργαζομένων ασφαλιστικών μας Συμβούλων και Πρακτόρων όταν σε κάθε θέμα που τους απασχολεί δίνουμε τη λύση, πρακτική, λιτή, τεκμηριωμένη και αποδοτική!
Το χαμόγελο ικανοποίησης στα μάτια σας γιατί πιστεύουμε ότι δεν είναι οι δικές σας ανάγκες και ανησυχίες τόσο απλές ώστε… να ικανοποιούνται από ένα και μοναδικό απλό «γυμνό» τυποποιημένο “anytime on line” πακέτο!
Σήμερα προχωρούμε ένα βήμα παραπάνω, ζώντας στην εποχή των τεχνολογιών αιχμής, εξασφαλίζοντας στον καταναλωτή πολύτιμο χρόνο και οικονομία στο πορτοφόλι του αφού παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα να ενημερωθεί στο ”On line”κατάστημά μας, ακόμα και “live” τις ώρες λειτουργίας του γραφείου μας.
Σε κάθε περίπτωση εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σας σε όλες τις απορίες σας, σε κάθε σας e-mail.
Όμως το κυριότερο, έχετε 24 ώρες το 24ωρο τη δυνατότητα για ό,τι σας απασχολεί ή ό,τι σας συμβεί , να απευθυνθείτε στον εξειδικευμένο σας Σύμβουλο Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης, ο οποίος θα σας …στηρίξει κυριολεκτικά, συμβουλευτικά, με πράξεις  και ενέργειες.
Δεν απευθύνεστε σε 1 ασφαλιστική εταιρεία αλλά σε 15 ταυτόχρονα!
Απευθύνεστε στο δικό σας Χρηματοασφαλιστικό Σύμβουλο, Μεσίτη Ασφαλίσεων, που εκ του νόμου για λογαριασμό σας διεκπεραιώνει, διαπραγματεύεται και δρα … απέναντι στις ασφαλιστικές εταιρείες… για το δικό σας συμφέρον… και μόνον για αυτό!

24 ώρες το 24ωρο και “Live On Line” σας καλωσορίζουμε στο www.amb24.gr.

Οι σελιδες μας

νέα τάση στην αναζήτηση

νέα τάση στην αναζήτηση
συνδεθείτε δωρεάν