Τρίτη

Καλώς ήρθατε στην Wap 5

Eταιρική Ταυτότητα


Καλώς ήρθατε στην Wap 5, την πολύπλευρη και πρωτοποριακή εισαγωγική εταιρία στην Ελλάδα, η οποία εξειδικεύεται σε προϊόντα τεχνολογίας, κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά κινητών, service κινητή τηλεφωνίας, mp3, mp4, Bluetooth, εργαλεία & μηχανήματα επισκευής, gadgets, δώρα, ανιχνευτές πλαστών και πολλά άλλα είδη.
H Wap5, είναι μια σύγχρονη και καινοτομική εταιρία που πάντα πρώτη εισάγει και τοποθετεί τα αξεσουάρ & ανταλλακτικά για όλα τα νέα μοντέλα στην αγορά, που με τις αποκλειστικότητες, την ταχύτατη παράδοση και τους επαγγελματίες πωλητές της, έχει εδραιωθεί σε όλη την Ελλάδα, χτίζοντας μακροπρόθεσμες και ισχυρές συνεργασίες βασισμένες σε αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η επαγγελματική και άμεση εξυπηρέτηση, η καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξή των πωλήσεών σας, το νέο και συνεχώς αναπτυσσόμενο web site, η βαθύτατη εμπειρία και τεχνογνωσία του κλάδου της κινητής τηλεφωνίας, και η διαφημιστική προβολή των προϊόντων μας, έχουν εξασφαλίσει την αναγνωρισιμότητα της Wap5 και την τοποθέτηση της στην Πρώτη Θέση.
Η Wap5 δραστηριοποιείται και επεκτείνεται στους τομείς:
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
Μια τεράστια γκάμα από αξεσουάρ original & συμβατά , για όλα τα νέα αλλά και παλαιά μοντέλα κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές και τεχνολογία αιχμής , εγγύηση κατασκευαστή, αλλά και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο της εταιρίας μας.
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
Ανταλλακτικά original & compatible, για όλα τα μοντέλα κινητών τηλεφώνων. ΕΔΩ θα βρείτε τα πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ - SERVICE
Αξιόπιστα, υψηλής τεχνολογίας και αντοχής εργαλεία και όργανα Επώνυμων Οίκων, για τον πλήρη εξοπλισμό εργαστηρίων επισκευής κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικής. Η πληρότητα των ανταλλακτικών, η εγγύηση του κατασκευαστή και το οργανωμένο μας service παρέχουν όλα τα εχέγγυα για το εργαστήριό σας.
Ακόμα η εταιρία μας είναι αναγνωρισμένος μεταπωλητής σε όλα τα προγράμματα αναβάθμισης, αλλαγής γλώσσας και Software repair (Software Maintenance Programs) για οποιαδήποτε μάρκα κινητού, και παρέχουμε την απαραίτητη εκπαιδευτική υποστήριξη προς εσάς, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
SERVICE ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ, Η/Υ, Laptop και ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΩΝ
Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξοπλισμού εργαστηρίου, υπερύθρων συστημάτων κόλλησης-αποκόλλησης, επαγγελματικές μπανιέρες υπερήχων, θερμαντήρες, σταθμοί θερμού αέρα με μικροεπεξεργαστές και τεχνικούς 10ετούς πείρας και εξειδίκευσης καθώς και πάνω από 3000 ανταλλακτικά διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή. Μπορούμε να επισκευάσουμε και την πιο δύσκολη βλάβη εκεί που άλλοι τεχνικοί ‘'σήκωσαν τα χέρια'' εμείς θα τα καταφέρουμε. Σημαντικό: προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ κοστολόγηση βλάβης πριν την επισκευή. 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Καινοτομικές και πρωτοποριακές επιλογές , αρίστης ποιότητας και λειτουργίας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές και πάντα πριν από τους άλλους είναι η ο στόχος του τμήματος εισαγωγών για τα συγκεκριμένα προϊόντα.
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΜΑΣΑΖ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Μοναδικά τεχνολογικά επιτεύγματα για την διατήρηση της ομορφιάς που χαρίζουν χαλάρωση και αναζωογόνηση, καθώς και τεχνολογικά ευρήματα πανενταρισμένα διεθνώς που προσφέρουν άμεση υγιεινή και καθαριότητα. Όλα πιστοποιημένα βάση των αυστηρότερων προδιαγραφών, αποκλειστικής διανομής και διάθεσης για την Ελλάδα και Κύπρο.
ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Το τμήμα αυτό προσφέρει καθημερινά τηλεφωνική αλλά και ηλεκτρονική συλλογή των παραγγελιών σας καθώς και εξυπηρέτηση & ενημέρωση για όλες τις νέες υπηρεσίες και προϊόντα και σας δίνει λύσεις για όλα τα θέματα της συνεργασίας μας.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ SERVICE
Η εταιρία μας διεξάγει εκπαιδευτικά σεμινάρια για το service της κινητής τηλεφωνίας. Με την συνεργασία και την εμπειρία καταξιωμένων τεχνικών και στελεχών στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων μέχρι και "Level 5" σε software και hardware, ανάλογα με τις γνώσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.

        WAP 5 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Ε.Π.Ε
  • Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 3, Άγιος Δημήτριος Αττικής
  • Τ.Κ.: 17343
  • Τηλέφωνο: 210-970.70.70,  697.900.94.90
  • Fax: 210-97.67.445
  • Email: wap5@wap5.gr

Οι σελιδες μας

νέα τάση στην αναζήτηση

νέα τάση στην αναζήτηση
συνδεθείτε δωρεάν