Παρασκευή

ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.


 

Εμείς στην “ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” δημιουργήσαμε μια πρότυπη μονάδα παραγωγής & ανακατασκευής ειδών συμπλέκτου (πλατό, δίσκο, βολάν και ρουλεμάν) που αποτελεί καινοτομία για τα Ελληνικά δεδομένα.
Η 22 χρονη διαρκής παρουσία μας στο χώρο του συμπλέκτη, μας οδήγησε στην υλοποίηση αυτού του μακρόχρονου οράματος στον τομέα παραγωγής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων.
Οι υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, έχουν σαν αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα να καταστήσουν την ποιότητα των προϊόντων μας εφάμιλλη των αυστηρότερων διεθνών προδιαγραφών, διασφαλίζοντας έτσι την καταξίωσή μας απέναντι στις εξειδικευμένες απαιτήσεις πελατών, όπως μεγάλες τεχνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο, καθώς και συνεργεία φορτηγών αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων.
Η “ΕΠΑΝΩΜΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” Είναι σε θέση να παρέχει δυναμική αξιοπιστία προς τις σύγχρονες απαιτήσεις, πληρώντας τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
Τηλέφωνο: 2310 789 678
Ή επισκεφτείτε μας στο site www.symplektes.com.gr

Οι σελιδες μας

νέα τάση στην αναζήτηση

νέα τάση στην αναζήτηση
συνδεθείτε δωρεάν