Παρασκευή

Επιλογή Ειδήσεων σχετικά με την Ενημέρωση στην Ελλάδα 22 Μαρτίου 2019.

 

ΚοινΣεπ «Όλοι Μαζί»: Έρχονται τα κιόσκια ανταποδοτικής ανακύκλωσης (video)
http://www.enimerosi.com/details.php?id=31212

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την έναρξη συνεργασίας της ΚοινΣεπ «Όλοι μαζί για το Περιβάλλον της Κέρκυρας» με την εταιρεία Ανταποδοτική Aνακύκλωση Α.Ε. ανακοίνωσε την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου ο Σπύρος Νεράντζης, μαζί με την Ιωάννα Γεωργοτά, επίσης μέλος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης. «Ήταν για εμάς, που ξεκινήσαμε ως εθελοντική ομάδα, ένας από τους βασικούς μας στόχους, ο οποίος υλοποιείται σε μια πολύ κρίσιμη για την Κέρκυρα περίοδο» είπε ο κ. Νεράντζης, επισημαίνοντας παράλληλα τη συνδρομή της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου, που ψήφισε τη σχετική εισήγηση. 

 

 

https://www.larissanet.gr/2019/03/20/enimerosi-syllogou-ekpaideftikon-elassonas-gia-ti-leitourgia-tou-kesy/

 

Μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ελασσόνας συναντήθηκαν με την Προϊσταμένη του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας κ. Μαρία Παπαδοπούλου:

«Ενημερώθηκαν από την Προϊσταμένη για τη λειτουργία της νέας Δομής και έγινε εποικοδομητική συζήτηση για τη διασύνδεση του Κ.Ε.Σ.Υ. με τις σχολικές μονάδες. Υπήρξε ταύτιση απόψεων για την ανάγκη λειτουργίας Ε.Δ.Ε.Α.Υ. σε όλες τις σχολικές μονάδες.

 

 

 

 

Κυρίες - Κύριοι, Είμαστε μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που εκπροσωπεί τα αυτιστικά άτομα στην νήσο Χίο. Σκοπός της εταιρείας μας είναι η προαγωγή και βελτίωση της ζωής και της εκπαίδευσης των ατόμων αυτών.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού στις 2 Απριλίου 2019, πραγματοποιούμε ένα τριήμερο εκδηλώσεων στις 29-30-31 Μαρτίου 2019

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *